Raw sušení potravin pro zdravější život

Pojem raw strava představuje způsob stravování, při kterém se všechny potraviny, včetně ovoce, zeleniny, bylinek, jedlých hub, semínek a ořechů, konzumují v co nejpůvodnějším stavu – tedy tak, jak byly stvořeny přírodou. Jídlo se jí buď syrové a čerstvé, nebo ohřáté či usušené při 42–45 °C. Můžeme je také mixovat, odšťavnit, nastrouhat, nakrájet, čerstvě pomlet nebo nechat naklíčit. Pokud potraviny chcete uchovávat delší dobu, třeba jako zásoby na zimu, pak je můžete usušit při přesně dané teplotě. A právě k tomu vám pomůže sušička!

Milovníkům raw jídla jsme do nabídky zařadili speciální sušičku L´Equip FilterPro, která ví, jak šetrným způsobem uchovat výživnou hodnotu potravin a bylin a jak koncentrovat a zvýraznit jejich chuť a vůni. Připravte si v této sušičce vlastní sušené banánové lupínky, sušené mango a uvidíte, jaký je rozdíl mezi vlastními pochoutkami a výrobky koupenými v obchodě. Tuto sušičku nemusíte používat pouze k sušení ovoce, zeleniny, bylinek, ale také k výrobě jogurtu. Hlavní předností je speciálně navržený přetlakový systém Filterpro, který recirkuluje část ohřátého vzduchu ve středovém sloupci pro dosažení tlaku a rovnoměrné distribuce vzduchu v celé sestavě táců. Díky tomu se snižuje rozdíl teplot mezi horními a dolními patry a sušení probíhá rovnoměrně ve všech úrovních. Není tedy třeba přesunovat během sušení jednotlivé tácy shora dolů.